Zindelijk in de nacht dankzij Oopsie Heroes app met sensor - Bedwetting Alarm Oopsie Heroes

October 31, 2019

Kun je wel wat hulp gebruiken om je kind zindelijk te krijgen?  Zindelijk in de nacht dankzij Oopsie Heroes app met sensor. Vandaag vertel ik je alles over Oopsie Heroes en ik geef je een kortingscode om de app met sensor zelf uit te kunnen proberen.

 

Zindelijk worden

Ik heb er al eerder een blog aan gewijd, waarin ik 7 tips om je kind zindelijk te laten worden deelde. Voor de meeste kinderen geldt dat zij met 3 jaar overdag in elk geval zindelijk zijn. Let wel: dit is een gemiddelde. Sommige kinderen zijn sneller, bij andere kinderen duurt het gewoon iets langer. Bij de meeste kinderen duurt het zindelijk worden in de nacht echter nog een stuk langer. Niet zo gek ook: overdag kan een kind aangeven dat het naar het toilet moet, maar in de nacht slaapt een kind vaak heel diep. Om je kind te helpen om ook in de nacht zindelijk te worden kun je gebruik maken van een plaswekker of nog beter: je gebruikt de Oopsie Heroes app met sensor.

Zindelijk in de nacht dankzij Oopsie Heroes app met sensor

De Oopsie Heroes app met sensor is ontworpen om jou als ouder te helpen bij het zindelijk laten maken van je kind. Het systeem werkt ingenieus en er is goed over nagedacht. Oopsie Heroes werkt als volgt:

  • Download de Oopsie Heroes app op je telefoon
  • In het doosje zit een sensor en plakkertjes. Je plakt elke nacht de sensor aan de buitenkant van de onderbroek of pyjamabroek van je kind met behulp van het plakkertjes. Let op: NIET OP DE HUID PLAKKEN!
  • Op de app activeer je het alarm (dat kan een geluid zijn, maar je kunt ook je eigen stem opnemen als alarm)
  • Activeer het alarm door ‘gaan slapen’ te selecteren
  • De mobiele telefoon moet nu op de kamer van je kind gelegd worden, zorg ervoor dat de app in ontgrendel modus staat. De telefoon mag gerust op een afstand van 3 meter gelegd worden
  • De sensor slaat aan als je kleine een ongelukje heeft gehad
  • De sensor activeert het alarm waardoor je kind gewekt wordt. De app is ook in staat om jou wakker te maken, zodat je je kind kunt helpen
  • Als je kind eenmaal wakker is kan het naar het toilet gaan

Het idee erachter is dat het brein van je kind getriggerd wordt en op een gegeven zelf herkend wanneer de blaas van je kind vol is en hij of zij moet plassen. Het zal ongeveer 6 – 12 weken duren voordat je kind helemaal in het juiste ritme zit en vanzelf wakker wordt als het ‘s nachts moet plassen.

 

By blogger Anja. Originally published on her blog tipsvoormama.nl


KEEP IN TOUCH