Hoe krijg je je kind ’s nachts zindelijk? - Bedwetting Alarm Oopsie Heroes

November 07, 2019

Voordat je kind naar school gaat, is het fijn als het al zindelijk is overdag. Dan hoeft de juf of meester niet mee naar de wc en kan het kind dat zelfstandig. Daarnaast moet je kind natuurlijk ook ’s nachts zindelijk worden. En dat kan lastiger zijn. Want je kind moet leren om wakker te worden wanneer het naar de wc moet. En soms lukt dat niet. Wat kun je dan doen?

Bedplassen

Niemand zit er op te wachten dat je ’s nachts wakker wordt omdat je kind in bed heeft geplast. Het is niet fijn voor je kind. En voor jezelf ook niet, Want dan sta je weer het hele bed te verschonen en moet je kind weer schonen kleren aan. En jij maar wassen! Dus een beetje hulp bij het zindelijk worden ’s nachts kan heel fijn zijn. Een van die hulpmiddelen is Oopsie heroes.

 

Oopsie heroes

 

Oopsie heroes is een fijne oplossing voor kinderen die bedplassen. Oopsie heroes werkt met een sensor, gecombineerd met de app ‘Oopsie Heroes’. De kleine sensor wordt op het ondergoed of op de pyjamabroek bevestigd en merkt urineverlies direct op. De sensor stuurt dan een signaal naar de mobiele app en laat automatisch de wekker af gaan. Je kind wordt daardoor wakker en kan gauw naar de wc gaan. Door het gebruik van Oopsie heroes zullen de hersenen van het kind getraind worden om de signalen van de blaas te herkennen, zodat het kind zelfstandig wakker wordt en naar het toilet kan gaan. Oopsie heroes is samen met 100 kinderen ontwikkeld door het Eindhovense LifeSense Group. Binnen 6 tot 12 weken is je kind vrij van nachtelijke ‘ongelukjes’.  Dat willen we toch allemaal?!

 

Oopsie heroes met korting proberen?

Wil je Oopsie heroes met je kind proberen? Dan kun je nu een Oopsie heroes set kopen met 10% korting. Oopsie heroes shop je online en kost € 79,95.Met de kortingscode INGRID krijg je 10% korting.

 

Originally published by Ingrid at https://blogsbyingrid.com/hoe-krijg-je-je-kind-s-nachts-zindelijk/


KEEP IN TOUCH