Het succesverhaal van Jessica, zindelijkheid in 2 dagen. - Bedwetting Alarm Oopsie Heroes

October 13, 2020

Ouder review bij Jessica (Hoera een Blog)

Voor vandaag eens een ander soort blog.

Normaal gaan mijn blogs alleen over de kleding die ik maak. Een goed kledingstuk past alleen als je iemand goed opmeet. Zo worden de kinderen geregeld opgemeten. Als ik zie hoe snel ze groeien, zijn het inmiddels zeker geen kleine meisjes meer. 

Volgend jaar gaat onze jongste voor het eerst naar school toe, en ook al klinkt dat nog ver weg. Het is tegelijkertijd ook het jaar dat de oudste van de basisschool afgaat. Zucht, ik weet nog zo goed dat we haar ingeschreven hebben….

Schijnbaar hebben dochters altijd wat meer... uhm hoe zal ik het zeggen... karakter dan jongens.  Vergelijkingsmateriaal heb ik natuurlijk niet maar als ik kijk naar mijn eigen dames, dan zie ik zeker verschil in karakter. Ik kan daar zo van genieten! De oudste 2 zijn in hun beginjaren naar het kinderdagverblijf gegaan en waren mooi (op tijd) zindelijk. Op tijd tussen haakjes want ik ben van mening dat elk kind zijn of haar eigen ritme hierin heeft. Met onze jongste hebben we echter een andere ervaring. Ze is al sinds een halfjaar droog in de nacht, maar overdag wil het nog niet lukken. Niet dat ze het niet kan, maar dat karakter hè😉 

Tijdens de lockdown in maart hebben we een poging gedaan, een week lang. Maar het mocht niet baten. We hebben allerlei boekjes gelezen maar ze wilde het simpelweg niet.  Forceren is ook geen oplossing. Dus hebben we het even losgelaten. En toen kwam ik laatst een oproep van Oopsie Heroes tegen. Eigenlijk een product wat bedoeld is om bed plas problemen te verhelpen. Maar ze wilde het nu ook inzetten bij zindelijkheidstraining overdag. Ik kreeg de kans om het te testen, en ik ben enthousiast! Het was net datgene wat onze dame nodig had. 

Omdat de verpakking is opgeleukt met superhelden, kreeg de sensor (die je op de onderbroek plakt) al snel de naam superheld. Als deze superheld nattigheid voelt, dan gaat er een piepertje af. 

Op dag een natuurlijk een paar ongelukjes, op dag twee ook een paar ongelukjes en vanaf dag drie was er geen enkel ongelukje meer. We zijn intussen op dag tien en ze geeft het nog steeds keurig netjes zelf aan als ze naar de wc moet. Wat ontzettend knap dat ze het zo snel opgepakt heeft! Het is echt iets wat een steuntje in de rug is geweest. 

In alle oprechtheid kan ik iedereen Oopsie Heroes aanraden. Betekent dit dat alle kinderen op dag drie zindelijk zijn? Nee, natuurlijk niet. Maar is het wel een heel fijn middel om je kind en zeker ook jezelf te helpen.

Hoe oud je kind ook is, of het nou voor overdag of in de nacht is. Ik zou zeker zeggen, ga voor Oopsie Heroes!! Ik heb geen aandelen in die tent, maar ik wilde dat ik eerder van het bestaan af wist!

Ouder review bij Jessica (Hoera een Blog) https://hoeraeenblog.blogspot.com


KEEP IN TOUCH