Oopsie heroes (*) by Cblogt.nl - Bedwetting Alarm Oopsie Heroes

May 12, 2020

By blogger Charlotte van cblogt.nl

Oopsie heroes.. Aparte naam he maar zo leuk. Onze mila werd er helemaal enthousiast van en wilde percies weten wat het nou was. Ze ging de boekjes in lezen op haar manier en probeerde te begrijpen wat het nou was. We hebben samen alles na zitten kijken en ik heb het voorgelezen. En natuurlijk uitgelegd wat het nou was. Ook heb ik der kennis laten maken met de superheld van oopsie heroes. Ken jij ze al? Die van Mila heet Pee. Mila vondt het maar een rare naam. Mam wie heet er nou zo? Hihi

Wij mochten via een samenwerking een oopsie heroes proberen en daar over een review schrijven. Onze mila is 5 jaar en eigenlijk overdag al heel lang zindelijk. Maar snachts amper tot niet. Ze raakt letterlijk in paniek als we savonds voor dat ze naar bed gaat geen luister om doen. We hebben van alles geprobeerd zonder succes.

Wat is oopsie heroes. Een plaswekker als het kindje moet plassen geeft het apparaatje via de ap aan dat je het kindje moet plassen. Je download een ap van te voren en kan je alles door geven. Ja eerste keer was erg spannend. Maar wat een succes. De eerste twee nachten was het een groot succes dus spannend voor de rest. Ze was helemaal droog dus elke nacht!

Ze vondt het erg spannend en wilde het zeker uit proberen. Ze was erg benieuwd. Het stimuleerde haar ontzettend en dat is wat ze nodig had. Ik heb uitgebreid aan haar de ap laten zien. Natuurlijk vondt ze het poppetje erg leuk. Die kan je kiezen voor een jongetje of meisje. Een soort superheld zo noem mila het ook.

We hebben het nou 3 nachten geprobeerd en de eerste nacht was al een succes. Natuurlijk stoppen we nog niet. Als de ap afgaat ga ik naar boven en breng ik mila naar de wc. Komt ongeveer 1 a 2 keer voor. Ik ben erg trots op haar en ben benieuwd hoe het afloopt. Ze heeft er iedergeval zelf veel vertrouwen in en dat is erg belangrijk.

In de volgende blog zal ik vertellen hoe het afloopt en hoe het er voor staat. Voor nu ben ik en ook mila erg enthousiast en zullen we het iedereen aan raden. Ook zal ik dit gaan gebruiken bij me jongste die is nu 2.5 jaar oud. Ben benieuwd of jullie ervaring hebben met oopsie heroes en hoe jullie er over denken. 

By blogger Charlotte van cblogt.nl

 


KEEP IN TOUCH