Het lees dat bed plassen heet - Bedwetting Alarm Oopsie Heroes

April 09, 2020

Wij zullen vast niet het enige gezin zijn waarbij de kids nog in hun bed plassen.

Je probeert van alles, helemaal als ze al wat ouder zijn! Onze zoon Vince die is 5 jaar en die heeft soms nog een ongelukje in bed. Hij is over dag al een paar jaar droog! maar in de nacht wil het nog niet altijd lukken.


Hij vind het zelf zo verdrietig en geeft ook aan dat hij niet wakker word.
Super sneu! en we hebben al van alles geprobeerd van zelf een schema maken met stickers en waar hij na 7 stickers een cadeautje mocht uit zoeken tot aan hem nog laten plassen voor wij gaan slapen etc.

Zoeken naar wat het juiste is voor onze zoon.
Kwam oopsie heroes op mijn pad, en dat leek mij een onwijs leuk idee om te gaan proberen bij Vince! Een soort plas wekker maar net even anders.

Als eerste indruk toen wij hem binnen kregen een heel fijn klein compact doosje! Super handig. Er zat een simpele handleiding bij ! je kan ook online de stappen zien op hun site www.oopsieheroes.com Een doosje met een handleiding plakkertjes en het kleine druppel vormige apparaatje. Je heb daarbij ook de app nodig van Oopsie Heroes nodig! Verder is hij heel simpel te gebruiken!

Je plakt de sensor bij het te verwachte natte gedeelte van de onderbroek.
Je kan de sensor ook weer netjes schoonmaken! Plak het niet op de huid maar echt op een onderbroekje , bij een luier werkt het niet.

Daarna selecteer je in de app een alarm geluidje! ook kan je leuk je eigen stem opnemen, kijk naar de volume en activeer hem met gaan slapen.

Plaats de tablet of mobiel ergens in de kinderkamer en houd het scherm open met de app. Zodra er wat vocht ontstaat gaat het wekkertje af Oopsie Heroes werkt niet met bluetooth! Zo word je kindje wakker en kan hij of zij naar de wc gaan of ¨papa of mama roepen om te helpen.

Ik moet zeggen wij gebruiken hem net, maar ik merk wel dat Vince er op reageert! Hij word echt wakker van het wekkertje en dat is al heel fijn!
tuurlijk lukt het niet in 3 dagen of een week maar het gaat al super goed!
En dat maakt hem ook trots.

By Patricia Bakker / Mom Life


KEEP IN TOUCH